Stage

Vind jij het leuk om kinderen een geweldige dag te bezorgen? Word je enthousiast als je een activiteit mag organiseren? En maakt het je blij als je kinderen lol ziet maken in de zandbak? Dan is werken in de kinderopvang echt wat voor jou! Kom stage lopen bij KOW, maak kennis met de praktijk en leer van de beste pedagogisch medewerkers. Geen betere plek om het mooie vak te leren dan bij KOW!

Waar wil je stage lopen?

We hebben regelmatig toffe stageplekken beschikbaar. Voor zowel mbo- en hbo-studenten als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Veruit de meeste stageplekken vind je op onze opvanglocaties, maar we zoeken ook regelmatig stagiaires voor ons centraal kantoor. Dus of je nu een pedagogische mbo- of hbo-opleiding volgt of juist een opleiding richting financiën, marketing & communicatie, ICT, HR of facilitair: bij KOW zijn tal van mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Wat wij jou bieden

Persoonlijke en professionele begeleiding door ervaren medewerkers.

Stagevergoeding volgens de CAO Kinderopvang.

De ruimte om jezelf te zijn, je eigen keuzes te maken en je talenten in te zetten.
Uitzicht op een leuke bijbaan tijdens jouw opleiding en een vast contract bij één van onze locaties na jouw opleiding.
Samenwerking met enthousiaste collega’s met dezelfde passie: kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst.
Een introductietraject, zodat je KOW goed leert kennen.

Goed om te weten

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). We hebben intensief contact met scholen, zodat we weten wat er van ons als leerbedrijf verwacht wordt.

Je moet een geldig legitimatiebewijs, een praktijkovereenkomst (POK) en een aan KOW gekoppelde Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben om bij ons stage te kunnen lopen. Bij dat laatste helpen we je.

We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om BBL (werken en leren) aan te bieden. Heb je daar interesse in? Houd deze site dan in de gaten.

Meer weten?

Heb je een vraag over stage lopen bij KOW? Onze enthousiaste praktijkopleiders Jill & Coby staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op via praktijkopleiding@skow.nl.

Stage aanvragen?

Hieronder vind je het aanvraagformulier voor een stageplek. Vul het in en verzend het naar ons. Onze praktijkopleiders zullen vervolgens contact met je opnemen. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet!

Blijf ontdekken. Blijf groeien. Kom werken bij KOW.