Stage

Vind jij het leuk om kinderen een geweldige dag te bezorgen? Word je enthousiast als je een activiteit mag organiseren? En maakt het je blij als je kinderen lol ziet maken in de zandbak? Dan is werken in de kinderopvang echt wat voor jou! Kom stage lopen bij KOW, maak kennis met de praktijk en leer van de beste pedagogisch medewerkers. Geen betere plek om het mooie vak te leren dan bij KOW!
Waar wil je stage lopen?

We hebben regelmatig toffe stageplekken beschikbaar. Voor zowel mbo- en hbo-studenten als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Veruit de meeste stageplekken vind je op onze opvanglocaties, maar we zoeken ook regelmatig stagiaires voor ons Centraal Kantoor. Dus of je nu een pedagogische mbo- of hbo-opleiding volgt of juist een opleiding richting financiën, ICT, HR of facilitair: bij KOW zijn tal van mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Wat wij jou bieden
Persoonlijke en professionele begeleiding door ervaren medewerkers.
Stagevergoeding volgens de CAO Kinderopvang.
De ruimte om jezelf te zijn, je eigen keuzes te maken en je talenten in te zetten.
Uitzicht op een leuke bijbaan tijdens jouw opleiding en een vast contract bij één van onze locaties na jouw opleiding.
Samenwerking met enthousiaste collega’s met dezelfde passie: kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst.
Een introductietraject, zodat je KOW goed leert kennen.
Goed om te weten
Wij zijn een Erkend Leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). We hebben intensief contact met scholen, zodat we weten wat er van ons als leerbedrijf verwacht wordt.
Je moet een geldig legitimatiebewijs, een praktijkovereenkomst (POK) en een aan KOW gekoppelde Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben om bij ons stage te kunnen lopen. Bij dat laatste helpen we je.

Heb je interesse in BBL (werken en leren)? Laat je contactgegevens achter als je geïnformeerd wil worden als we eventueel een nieuwe groep starten.

Meer weten?

Heb je een vraag over stage lopen bij KOW? Onze enthousiaste BPV-coördinatoren staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op via praktijkopleiding@skow.nl.

Stage aanvragen?

Ben je op zoek naar een stageplek voor een maatschappelijke-/snuffelstage? Klik op de onderstaande knop ‘Aanvragen’. Vul het formulier in zijn geheel in. Let op: zonder de contactgegevens van je mentor/slc-er kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen. Onze BPV-coördinatoren zullen vervolgens contact met je opnemen.

Klik op ‘Registreren’ om een stageplek aan te vragen wanneer je een mbo- of hbo-opleiding volgt. Onze BPV-coördinatoren nemen vervolgens contact met je op. Of gebruik deze knop om je te registeren, wanneer je hiervoor instructie hebt gekregen vanuit school of onze BPV-coördinatoren. Aan de hand van je registratie verwerken we je gegevens, maken we een stageovereenkomst en krijg je toegang tot ons intranet.

Blijf ontdekken. Blijf groeien. Kom werken bij KOW.
Stel je vraag
1
Wil je meer info over een vacature?
Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben recruiter bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?