Ontdek KOW

Werken bij Kinderopvang Walcheren, is werken op een plek waar je wordt gezien. Waar er naar je wordt geluisterd. En waar je ontwikkeling voorop staat. Onze medewerkers geven kinderen liefde en zelfvertrouwen. Ze prikkelen hun nieuwsgierigheid, stimuleren nieuwe ontdekkingen en creëren een veilige en vertrouwde plek. Wil jij op zo’n plek werken? Dan zoeken wij jou!

locaties verspreid door heel Walcheren

collega's doen het samen

kinderen geven wij een goede start

Dit zijn wij
Dit zijn onze kernwaarden. Dit is waar we voor staan, waar we voor gaan en waar jij als collega op kan rekenen.
Ontdekken
Bij KOW gaat er een wereld voor je open. Dat geldt niet alleen de voor kinderen, maar ook voor jou. We zijn nieuwsgierig en staan nooit stil. We stimuleren je om te blijven groeien.
Plezier
Elke dag een lach; daar gaan we bij KOW voor. Want blije medewerkers zorgen voor blije kinderen en ouders. We hebben plezier in ons werk en organiseren leuke uitjes en activiteiten voor de kinderen.
Betrouwbaar
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn professionals en nemen onze verantwoordelijkheid. Naar kinderen, naar ouders en naar elkaar.
Samen
We geloven in de kracht van samen. We werken verspreid over heel Walcheren, maar we zijn één team, één KOW. We delen onze kennis en benutten elkaars talenten. Want groeien, doen we samen!
Onze pedagogische visie
Kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst. Dát is waar we bij KOW iedere dag voor gaan. Want wij geloven dat mooie kinderjaren een leven lang mee gaan. Hoe we dat doen? Door kinderen veiligheid te bieden, zodat elk kind vertrouwen krijgt in zichzelf en zijn omgeving. Want alleen als een kind zich veilig voelt en goed in zijn vel zit, krijgt hij de ruimte om te ontwikkelen.
We staan nooit stil
Bij KOW stimuleren we je om te blijven leren. Om te blijven groeien. En vooral: om te blijven ontdekken. Zo worden we iedere dag een beetje beter. We bieden je de ruimte om jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen. Van coaching door collega’s en een uitgebreid cursus- en opleidingsaanbod tot een jaarlijkse kennisdag en leuke webinars. Waar start jij mee?
Blijf ontdekken. Blijf groeien. Kom werken bij KOW.
Stel je vraag
1
Wil je meer info over een vacature?
Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben recruiter bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?