KOW zoekt jou!

Vakantiewerk/bijbaan

Kom deze zomer werken bij Kinderopvang Walcheren! We zoeken enthousiaste vakantiekrachten om te werken op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Een mooie kans om werkervaring in de kinderopvang op te doen, geld te verdienen én van betekenis te zijn. Of je nu al beschikbaar bent of alleen in de vakantie; je bent van harte welkom!

Wat ga je doen?

Het is mogelijk om vakantiewerk te doen op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang (BSO). Op het kinderdagverblijf komen kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Samen met hen ga je op ontdekkingstocht. Zo stimuleer je nieuwe ontdekkingen door nieuwe activiteiten, thema’s en speelgoed aan te bieden. En doordat je een veilige en vertrouwde omgeving creëert, krijgt een kind vertrouwen in zichzelf en zijn omgeving en durft hij te ontdekken en ontwikkelen.

Op de BSO komen kinderen van 4 tot 13 jaar. Hier maken we een feestje van de zomervakantie. Je gaat met de kinderen naar het strand, doet workshops, maakt muziek, bereidt samen lekkere hapjes en nog veel meer. Zo ontdekken én leren de kinderen telkens weer wat nieuws.

Dit breng je mee

  • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die blij wordt van het werken met kinderen;
  • Een toegankelijke houding naar kinderen én ouders toe.
  • Je volgt een relevante opleiding of hebt deze onlangs afgerond.

Nog aan de studie of afgestudeerd?

Bij sommige opleidingen is een diploma nodig om vakantiewerk te kunnen doen. Ook als je verwacht dat je dit voorjaar afstudeert, mag je alvast solliciteren.  Soms mag je ook al aan de slag als je nog studeert en voldoende studiepunten hebt.

Bekijk hier of je met jouw opleiding vakantiewerk mag doen.

Ben je enthousiast?

Loop je al stage bij KOW? Stuur dan je cv naar hr@skow.nl. Dan bespreken we samen jouw wensen. 

Loop je nog geen stage?  Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ aan de rechterkant om te solliciteren en jouw motivatie en CV naar ons te sturen. We hechten veel waarde aan jouw privacy. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Wil je in aanmerking komen voor deze leuke bijbaan? Wacht niet te lang en solliciteer direct! 

Specificaties

Aantal uur per week:

8 – 32 uur

Contactpersoon:

Shari Patty (hr-adviseur)
sharipatty@skow.nl
0118 – 62 47 12

Stel je vraag
1
Wil je meer info over een vacature?
Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben recruiter bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?