Selecteer een pagina

Stagiaires

Na een tijd in de schoolbanken is het moment gekomen om de werkvloer te ontdekken. Wij bieden hier volop mogelijkheden voor. Zo brengen we je een stapje dichter bij jouw droombaan.

Wij zoeken altijd enthousiaste stagiaires die kinderen een toffe tijd willen bezorgen. Stagiaires die van aanpakken weten en met gemak een luier verschonen of een origineel knutselwerkje verzinnen. We houden ervan als je jezelf graag wilt ontwikkelen en je leerbaar opstelt, maar ook initiatieven neemt. Je kunt bij ons stagelopen in de vier jaren van je opleiding:

  • In de eerste twee jaar van je opleiding maak je kennis met alle opvangvormen (kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang). We laten je zien wat het werk inhoudt. De basis beroepshouding staat centraal.
  • In het derde jaar krijg je meer verantwoordelijkheid. We leren je veel over het werken met baby’s. We verwachten dat je aan het eind van dit jaar zelfstandig een groep kan aansturen.
  • In het vierde jaar krijg je meer coördinerende taken. Vroegschoolse Educatie (VE) op de peutergroep staat centraal. We verwachten dat je aan het eind van het jaar een locatie kan aansturen en organisatiebreed kan meedenken.

Voorwaarden om stage te lopen

Als je bij ons wilt stagelopen, is het van belang dat je:

  • een relevante opleiding volgt, bijvoorbeeld Pedagogisch werk (niveau 3 en 4), Pedagogiek (niveau 5), Helpende welzijn (niveau 2) of Cios (niveau 4). Bekijk een compleet overzicht van geldige diploma’s.
  • een geldig legitimatiebewijs hebt.
  • een Praktijkovereenkomst (POK) van jouw opleidingsinstituut hebt.
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag koppelt aan KOW voordat de stage start. Wij helpen je hierbij.

Momenteel nemen wij geen BBL stagiaires aan. Voor een maatschappelijke stage (ook wel bekend als ‘snuffelstage’) kun je ook bij ons terecht.

Voordelen van een stage bij KOW

Stagelopen bij KOW biedt je de volgende voordelen:

R

Je krijgt goede begeleiding door ervaren pedagogisch medewerkers.

R

Je werkt samen met enthousiaste collega’s met dezelfde passie: kinderen een leuke en leerzame tijd bezorgen.

R

We onderhouden contact met scholen, zodat we weten wat er van ons als leerbedrijf verwacht wordt.

R

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en delen deze inzichten met jou.

R

We zijn een Erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

R

We bieden je een introductietraject aan, zodat je de organisatie goed leert kennen.

R

Last but not least: het werken met kinderen is uitdagend en iedere dag is anders. Daar krijg je energie van!

“Stage bij KOW in huis, maakt jou van alle markten thuis!”

Coby Eshuis, praktijkopleider

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Kinderopvang Walcheren, onze verschillende opvangvormen en onze locaties op www.kinderopvangwalcheren.nl.

Meld je snel aan als stagiaire!

We komen graag met jou in contact. We krijgen veel aanvragen dus wees er tijdig bij.

Registreren als stagiaire Pedagogisch medewerker

Volg je de opleiding ‘Pedagogisch medewerker’ bij Scalda, Hoornbeeck College of Kellebeek College én ben je al geplaatst voor een stage bij Kinderopvang Walcheren? Registreer je dan, zodat we jouw persoonlijke gegevens hebben.

Maatschappelijke of snuffelstage

Ben je geïnteresseerd in een maatschappelijke of snuffelstage bij een van de locaties van Kinderopvang Walcheren voor maximaal 59 uur? Ook dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan snel!

Solliciteren naar een stageplek

Wordt jouw stageplek voor pedagogisch medewerker niet via jouw school geregeld of wil je stagelopen op het Centraal Kantoor van Kinderopvang Walcheren? Ook dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer snel!